Ik heb een warm hart voor Leuven. Daarom doe ik er alles voor om onze prachtige stad en al zijn inwoners te helpen.
Dat deed ik in de voorbije legislatuur als gemeenteraadslid, maar ook in het federaal parlement en nog langer geleden als schepen van handel & horeca.

Waar het voor mij om draait is Leuven, betaalbaar, bereikbaar en buurtgericht houden. Dat is dan ook wat ik in de komende 6 jaar wens te doen. Hoe we dit willen doen kan u lezen via deze link. Maar de keuze die op 14 oktober gemaakt moet worden is er niet alleen 1 over wat we willen doen, maar vooral ook 1 over de manier waarop. Kiest u voor een Leuven waar mensen tegen elkaar worden opgezet, of waar wordt samengewerkt? Kiest u voor een Leuven waar we terugvallen op tegenstellingen, of een Leuven waar we kunnen terugvallen op elkaar? Het gaat er niet om zo hard mogelijk te roepen, maar om zo hard en constructief mogelijk samen te werken.

En dat is waar ik voor sta: aanpak en samenwerking. Op die manier wil ik van Leuven in de komende 6 jaar een betaalbare, bereikbare en buurtgerichte stad maken.