Ik zal de tweede plaats bekleden op de CD&V-Kamerlijst Vlaams-Brabant. Ik ben zeer blij met de waardering van mijn geleverde werk in het parlement de afgelopen 5 jaar. Lees hieronder het artikel in Knack hierover en via deze link de powerpoint met voorstelling van de lijsttrekkers.

15/02/19 om 14:36 – Bijgewerkt om 15:20

Bron: Belga

Affligems burgemeester Walter De Donder, als acteur bekend van rollen als kabouter Plop en burgemeester in Samson & Gert, krijgt plaats vier op de Kamerlijst.

Federaal justitieminister Geens en Van Rompuy, fractieleider in het Vlaams parlement, trekken in mei in Vlaams-Brabant de CD&V-lijst voor respectievelijk de Kamer en het Vlaams Parlement. De partij zal campagne voeren onder het motto ‘Zekerheid en zuurstof voor alle generaties’. Dat hebben beiden vrijdag bekendgemaakt in Beersel.

Op de federale Kamerlijst prijken na Geens de uittredende volksvertegenwoordigers Els Van Hoof en Sonja Becq op twee en drie. Van Hoof is schepen in Leuven, werd in het verleden gelauwerd door de Vrouwenraad als Vredesvrouw en lag recent mede aan de basis van wetgevend werk rond genitale verminking, palliatieve zorg en drugsverslaving. Becq focust als Kamerlid op gezinnen, kinderen, justitie en pensioenen. Affligems burgemeester Walter De Donder, als acteur bekend van rollen als kabouter Plop en burgemeester in Samson & Gert, staat op vier. Nationaal jongerenvoorzitter Sammy Mahdi uit Vilvoorde, sinds 2016 columnist bij De Morgen, is eerste opvolger.