De EK-koorts heeft velen en ook mij te pakken, maar helaas is ook de gokkoorts opnieuw daar. Het is voor mij absoluut niet onschuldig dat Wesley Sonck reclame maakt voor gokbedrijven. Gokken = geen onschuldig spelletje. 1 op 5 personen die wedt op sportwedstrijden loopt risico op gokverslaving. Ik stelde vandaag plenaire vraag aan Minister Van Quickenborne om mijn wetsvoorstel ter harte te nemen en gokreclame aan banden te leggen.

De EK-koorts heeft velen en ook mij te pakken, maar helaas is ook de gokkoorts opnieuw daar. Het is voor mij absoluut niet onschuldig dat Wesley Sonck reclame maakt voor gokbedrijven. Gokken = geen onschuldig spelletje. 1 op 5 personen die wedt op sportwedstrijden loopt risico op gokverslaving. Ik stelde vandaag plenaire vraag aan Minister Van Quickenborne om mijn wetsvoorstel ter harte te nemen en gokreclame aan banden te leggen. #gokverslaving #EK2021

Geplaatst door Els Van Hoof op Donderdag 24 juni 2021