We bespreken in het parlement het seksueel strafwetboek. Ik ben verontrust over verhalen rond verkrachtingsdrugs. Dat zijn zeer cynische drugs. Ze verdoven je, wissen je geheugen uit en vooraleer je beseft dat een onschuldig glas wijn geleid heeft tot een verkrachting, zijn de sporen uitgewist. Ik was blij met antwoord Annelies Verlinden in plenaire vergadering die ook pleit voor een laagdrempelig digitaal aangifteplatform en meer zedeninspecteurs.

We bespreken in het parlement het seksueel strafwetboek. Ik ben verontrust over verhalen rond verkrachtingsdrugs. Dat zijn zeer cynische drugs. Ze verdoven je, wissen je geheugen uit en vooraleer je het wel beseft dat een onschuldig glas wijn geleidt hft tot een verkrachting, zijn de sporen uitgewist. Ik was blij met antwoord Annelies Verlinden in plenaire vergadering die ook pleit voor een laagdrempelig digitaal aangifteplatform en meer zedeninspecteurs.

Geplaatst door Els Van Hoof op Zaterdag 23 oktober 2021